Viszonteladói kedvezmények

KEDVEZMÉNYEK nagykereskedők, viszonteladók, tenyésztők számára:

A termékek árából mennyiségi, illetve viszonteladói kedvezményeket tudunk biztosítani az alábbiak szerint:

  1. Raklapos mennyiség vásárlása esetén nagykereskedők, viszonteladók, tenyésztők, vagy bármely természetes személy a webshopban közvetlenül hozzáférhet az akciós árakhoz.
  2. Nagykereskedők rendszeres, nagyobb mennyiségű megrendelés esetén az esetleges további kedvezmények elérése érdekében kérjük egyeztessenek  munkatársunkkal a +36 30 377 0690 telefonszámon, illetve a zsomadogkft@gmail.com e-mail címen!
  3. Kiskereskedők, viszonteladók számára állandó névre szóló 15% kedvezményt biztosító kuponkódot adunk. Ennek feltétele, hogy a vállalkozás adatait (cégnév, adószám, tevékenységi kör, stb.) számunkra elküldjék a  zsomadogkft@gmail.com e-mail címre, vagy egyeztessenek  munkatársunkkal a +36 30 377 0690 telefonszámon.
  4. A kuponok az akciós termékekre nem érvényesek. Akciós és nem akciós termékek egy kosárban nem szerepelhetnek, ilyenkor két külön megrendelést kell létrehozni.
  5. Tenyésztők részére állandó névre szóló 10% kedvezményt biztosító kuponkódot adunk. Ennek feltétele, hogy a vállalkozás adatait (cégnév, adószám, tevékenységi kör, stb.) számunkra elküldjék a  zsomadogkft@gmail.com e-mail címre, vagy egyeztessenek  munkatársunkkal a +36 30 377 0690 telefonszámon.
X