Szállítás és Rendelés

 1. Amennyiben a Feedfull.hu oldalunk használatakor esetlegesen némely böngészőnél némely felirat angol nyelven jelenik meg, és ez zavaró számodra, használj Chrome böngészőt! Amennyiben a probléma így sem oldódik meg, klikkelj a jobb egérgombbal az oldalon, és a legördülő menüből választd ki a “Fordítás magyar nyelvre” sort! A Chrome-ot innen töltheted le.
 2. A webshopban egy megrendelést maximum 500kg-ig tudsz elkészíteni.  Az ezen felüli tételekhez új megrendelést kell nyitni, vagy egyeztess munkatársunkkal a +36 30 377 0690 telefonszámon, illetve a zsomadogkft@gmail.com e-mail címen!
 3. Az 500kg feletti megrendelés is elkészíthető, azonban a kosárban szállítási díj nem fog szerepelni, és így a megrendelés érvénytelen lesz.
 4. A végösszeg minden esetben tartalmazza: az ÁFA-t és a szállítási költséget.
 5. Egyedi megállapodásokhoz, nagyobb tételű, rendszeres megrendelés esetén szerződéskötéshez szintén a +36 30 377 0690 telefonszámon, illetve a zsomadogkft@gmail.com e-mail címen állunk rendelkezésedre.
 6. A webshop szállítás tarifái kizárólag Magyarország területén belűl érvényesek. Külföldi szállítási címre történő megrendelés esetén egyeztess munkatársunkkal a +36 30 377 0690 telefonszámon, illetve a zsomadogkft@gmail.com e-mail címen!
 7. Közösségi adószámmal rendelkező megrendelők esetén ÁFA nélküli számlát állítunk ki, amennyiben az adatok munkatársunkkal egyeztetésre kerültek a +36 30 377 0690 telefonszámon, illetve a zsomadogkft@gmail.com e-mail címen.
 8. A termékek házhoz szállítása a termék megrendelésének napjától számított 3-5 munkanapon belül történik. Ettől eltérő szállítás is lehet, amennyiben a termék nincs raktáron. Ebben az esetben a terméket a megrendelésének napjától számított 5 munkanapon túl szállítjuk ki, amiről értesítést küldünk.
 9. A szállítás a regisztrációnál megadott szállítási címre történik, a szállítás időpontjáról és a rendelésről minden esetben visszaigazoló e-mailt küldünk.
 10. A regisztrációnál megadott szállítási címtől való eltérő adatokat a Pénztár oldalon állíthatod be.
 11. A regisztráció a Pénztár oldalon vásárláskor, a kosárból való továbblépés után, az ott szereplő adatlap kitöltésével töténik meg.
 12. A termékek kiszállítását szerződött partnerként MPL (Magyar Posta Logisztika) végzi. Miután az MPL felvette a rendelést, értesítést küld a szállítás pontos időpontjáról.
 13. KEDVEZMÉNYEK nagykereskedők, viszonteladók, tenyésztők számára:
 14. Amennyiben panaszod van a szerződéssel vagy annak teljesítésével kapcsolatban, úgy azt telefon: +36-30-377-0690, e-mail: zsomadogkft@gmail.com elérhetőségeken közölheted.
 15. A Feedfull (Szolgáltató) és a Vásárló (Fogyasztó) közötti együttműködés részleteit az Általános Szerződési Feltételek tartalmazza.
X